Bekijk het recept hieronder!
Ingrediënten (1 persoon):
100g varkenshaas
1 grote aardappel in de schil (100g)
1 rode gegrilde paprika uit blik
100g champignons
2 eetlepels light room
100 ml kippenbouillon
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel plantaardige margarine
Bereidingswijze:
1. Warm de kippenbouillon op en voeg de room toe
2. Snij de uitgelekte paprika in reepjes en voeg toe aan de bouillon
3. Mix de saus in een blender of met een staafmixer
4. Snij de champignons in schijfjes en bak ze kort in een wok met 1 eetlepel olijfolie
5. Voeg de champignons toe aan de paprikasaus
6. Snij het varkenshaasje in plakjes en bak ze aan in dezelfde pan van de champignons
7. Stoom de aardappel in de schil gaar
8. Serveer het varkenshaasje met de paprikasausje en de aardappel in de schil
389 kcal
Energie
27 g
Eiwitten
20 g
KH
Energie | 389 kcal |
Eiwitten | 27 g |
Vetten | 22 g |
Koolhydraten | 20 g |
Vezels | 8 g |