Varkenshaasje met paprikasaus

Bekijk het recept hieronder!

Aan de slag

Ingrediënten (1 persoon):
100g varkenshaas
1 grote aardappel in de schil (100g)
1 rode gegrilde paprika uit blik
100g champignons
2 eetlepels light room
100 ml kippenbouillon
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel plantaardige margarine

Bereidingswijze:
1.  Warm de kippenbouillon op en voeg de room toe
2.  Snij de uitgelekte paprika in reepjes en voeg toe aan de bouillon
3.  Mix de saus in een blender of met een staafmixer
4.  Snij de champignons in schijfjes en bak ze kort in een wok met 1 eetlepel olijfolie
5.  Voeg de champignons toe aan de paprikasaus
6.  Snij het varkenshaasje in plakjes en bak ze aan in dezelfde pan van de champignons
7.  Stoom de aardappel in de schil gaar
8.  Serveer het varkenshaasje met de paprikasausje en de aardappel in de schil

Voedingswaardes

389 kcal

Energie

27 g

Eiwitten

20 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Brood met ham en Hüttenkäse
ochtend ochtendvlees vlees Bekijk recept
Peer met amandel uit de oven
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
Ricotta met grapefruit en peer
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.