Wentelteefje met gebakken appeltjes

Bekijk het recept hieronder

Aan de slag

Dit heb je nodig (voor 1 persoon):
1 appel
2 tl boter
1 tl vanillesuiker
snufje kaneelpoeder
1 sneetje brood
1 ei
50 ml magere melk
2 el roomkaas light

Zo maak je het:
Schil de appel, snijd in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de parten in dunne schijfjes. Smelt de helft van de boter in een pan en stoof de appelschijfjes op een matige warmtebron in 5 minuten zacht. Bestrooi ze met de vanillesuiker en kaneelpoeder. Klop het ei los met de melk en haal het sneetje brood door het eimengsel. Smelt de rest van de boter en bak het brood aan beide kanten in 4-5 minuten bruin. Besmeer ze met de roomkaas en verdeel de appel erover.

Voedingswaardes

330 kcal

Energie

15 g

Eiwitten

5 g

Verz. vet

7 g

Onv. Vet

40 g

KH

Bekijk alle voedingswaarden
Alternatieve recepten
Roggebrood met zalmpaté
middag middagvis vis Bekijk recept
Tortillawrap met chili con carne
avond avondvlees vlees Bekijk recept
Knäckebröd met sandwichspread
ochtend ochtendvegetarisch vegetarisch Bekijk recept
is toegevoegd aan uw winkelwagen
Winkelwagen totaal: € onbekend
Afrekenen
Verder winkelen
×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.